Forretter
Røkt laks med dildkrem
Lokalrøkt lofotenlaks servert med hjemmelaget dildkrem, ristet rugbrød og sitron.
Skjell fra Lofoten
Ferske kamskjell fra Lofoten, dampet med hvitvin, hvitløk og persille.
Reker fra havet
Ferske reker fra Lofoten, servert med hjemmelaget majones, sitron og brød.
Hovedretter
Bakt torsk med potetpuré
Skikkelig lofotenskrei, baket med smør og urter, servert med silket potetpuré og grønnsaker.
Stekt sei med asparges
Fersk sei panert og stekt til perfeksjon, servert med asparges, poteter og sitron.
Lofotens fiskegryte
En rik fiskegryte med torsk, laks, reker og blåskjell i en krydret tomatsaus, servert med brød.
Oksefilet med rødvinsaus
Mør oksefilet medium stekt, servert med rødvinsaus, stekte poteter og sesongens grønnsaker.
Desserter
Multekrem
Lofotens egen multekrem - en klassisk dessert med plukkede multer, pisket krem og sukker.
Sjokoladefondant
Varm sjokoladekake med flytende kjerne, servert med vaniljeis og bær.
Viktig informasjon
Alle priser er i norske kroner inkl. mva. Vi bruker lokale og sesongbaserte ingredienser, så menyen kan endres. Vennligst informer personalet om allergier eller spesielle kostholdsbehov. Vi tilbyr også vegetariske alternativer på forespørsel.
Åpningstider: Tirsdag - Lørdag 18.00-21.00 (siste bordsetting kl. 20.30)