Forretter

 

Fiskesuppe
Serveres med brød
*allergener: fisk, melk, selleri, gluten.

Kr 165,-

Vestfjordskinke
Serveres med rømmedressing, salat, løk og flatbrød
*allergener: melk, gluten, egg.

Kr 155,-

Brød med tomat og oliven
Serveres med aioli
*allergener: melk, gluten.

Kr 45,-

 

Hovedretter

 

Indrefilet av okse med bernaisesaus
Serveres med ovnsbakte poteter & sesongens grønnsaker.
*allergener: melk, egg.

Kr 335,-

Lammeskank med rødvinssaus
Serveres med potetmos og sesongens grønnsaker.
*allergener: melk.

Kr 315,-

Blåskjell dampet i fløte Hvitløk chili og ingefær
Serveres med pommes og aioli.
*allergener:
Bløtdyr, melk, gluten fra hvete, egg.

Kr 225,-

 

Ovnsbakt tørrfisk med bacon, rødløk og pestosaus
Serveres med potetmos og sesongens grønnsaker.
*allergener: fisk, nøtter, melk.

Kr 335,-

Pannestekt torsk
Serveres med potetmos, asparges & fritter løk. *allergener: fisk, melk.

Kr 299,-

Ferske reker
Serveres med brød og majones.
*allergener: skalldyr, gluten, egg.

Kr 260,-

 

Ost & bacon burger
serveres i brød med salat, chips og dressing.
*allergener: gluten, melk, egg.

Kr 205,-

 
 
 

Dessert

 

Sjokoladefondant
Med mango sorbet *Allergener: egg, melk, gluten.

Kr 145

Multeparfait og krumkake
*Allergener: melk, egg, gluten.

Kr 145

 
 

Barnemeny

 

Pølse med chips

Kr 85

Hamburger med chips
*
Allergener: gluten.

Kr 95